Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert, Åsane.

Home > Åsane
Å felle et tre kan ved første øyekast virke som en enkel oppgave. Det kan se ut som om det bare handler om å kutte det ved stammen og la det falle. Men sannheten er at dette er en langt mer kompleks og farlig oppgave enn mange tror.

Et tre kan enkelt veie flere tonn, og hvis det skulle falle på en bygning, bil eller person, kan det forårsake alvorlig skade eller til og med føre til dødsfall. Derfor er det ekstremt viktig å ha både ferdigheter og ekspertise når man skal utføre en trefelling.

For å felle et tre på en trygg og effektiv måte, kreves det mye mer enn bare å kappe det ned. Det krever kunnskap om treets struktur og vekst, samt erfaring med å bruke riktig utstyr og teknikk. En profesjonell trefeller må også vurdere faktorer som vindretning og hindringer i nærheten, og deretter planlegge fellingen i henhold til dette.

Bergen Treservice er en trefellingsekspert som kan hjelpe deg med å fjerne trær trygt og effektivt. Vi tilbyr to typer trefellingstjenester: rett trefelling og seksjonsfelling. Rett trefelling innebærer å kutte stammen nær basen slik at treet kan falle til bakken uten å forårsake skade. Seksjonsfelling refererer til å kutte treet i mindre seksjoner fra toppen, og senke hver seksjon forsiktig ned til bakken. Begge metodene krever erfaring og ekspertise for å utføres på en trygg måte.

Å felle et tre kan virke som en enkel oppgave, men det er faktisk en farlig og kompleks oppgave som bør overlates til de som har erfaring og ekspertise innen faget. La Bergen Treservice hjelpe deg med å fjerne trærne dine trygt og effektivt, slik at du kan unngå skade og problemer.

Er du på jakt etter hjelp fra en ekspert? Da kan Bergen Treservice være til hjelp!

Vi er en erfaren aktør som utfører en rekke tjenester knyttet til trær, inkludert trefelling, stubbefresing, flishugging, tomterydding og trepleie. Som en fullverdig leverandør kan vi imøtekomme dine behov for profesjonell trebeskjæring, fjerning av store trær og trehelse.

Trefelling er en vanlig forespørsel vi mottar fra bergensere. Hvorfor felle et tre? Det er mange årsaker til dette, for eksempel at man ønsker mer plass, at treet hindrer utsikten, at man vil bygge noe nytt på tomten, at treet er sykt eller infisert av insekter eller sopp, eller at man rett og slett ønsker å erstatte det med et annet tre. Uansett grunnen kan vi hjelpe deg med å felle treet på en trygg og effektiv måte.

Før vi går i gang med fellingen, vil våre eksperter vurdere treet og omgivelsene nøye. Vi tar hensyn til faktorer som treet sin høyde, vekt, struktur og vekstretning, samt eventuelle hindringer i nærheten. Vi bruker riktig utstyr og teknikk for å sikre at fellingen skjer på en trygg og kontrollert måte, uten skade på eiendom eller personer i nærheten.

I tillegg til trefelling kan vi hjelpe deg med å ta vare på trærne dine på en måte som er gunstig for både deg og miljøet. Våre tjenester innen trepleie inkluderer beskjæring, gjødsling, behandling av sykdommer og insekter, og generell vedlikehold.

Så hvis du trenger hjelp med trærne på eiendommen din, ikke nøl med å kontakte oss på Bergen Treservice. Våre eksperter står klare til å hjelpe deg med alle dine trerelaterte behov!

Bergen Treservice tilbyr to typer trefellingstjenester - rett trefelling og seksjonsfelling.

Rett trefelling innebærer å kutte stammen nær basen, slik at treet kan falle til bakken på en kontrollert måte, uten å forårsake skade på eiendom eller personer i nærheten. Først lager vi et styreskår, som er et kutt som hjelper oss å få treet til å falle i ønsket retning. Styreskåret lages vanligvis i en vinkel på ca. 60-70 grader og går inn i ca. 25% av treets tykkelse. Deretter bruker vi kiler, tau og slynger for å styre trefallet.

Seksjonsfelling, derimot, refererer til å kutte treet i mindre seksjoner fra toppen. Dette alternativet er mer tidkrevende og arbeidskrevende enn rett trefelling. Først fjerner vi alle grenene på treet, slik at det bare er stammen igjen. Deretter kutter vi av den øverste delen av treet og senker den forsiktig ned til bakken ved hjelp av tau.

Kostnadene for fjerning av et tre i Bergen kan variere avhengig av flere faktorer, som for eksempel treets størrelse, type og vanskelighetsgraden av oppgaven. Hvis treet befinner seg i nærheten av en kraftledning, vil prisen sannsynligvis være høyere på grunn av de ekstra sikkerhetsforanstaltningene som kreves. Uansett hvilken tjeneste du trenger, kan Bergen Treservice hjelpe deg med å fjerne trærne dine trygt og effektivt.

Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert
Granlien 26B
5105 Eidsvåg
Telefon: 53005305

Phone: 53005305
Website: https://bergentreservice.no/

claimed

Shetland Islands, Åsane

Last updated:Mar 9, 2023

Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert Åsane

Shetland Islands. Online map

Reviews

Write a Review

Categories

Home Services  Home Services Åsane