Oslo TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert, Frogner.

Home > Frogner
1 review
Oslo Treservice er en anerkjent og dyktig bedrift som tilbyr et bredt utvalg av tjenester innenfor trepleie og skogbruk. Vi tilpasser våre løsninger etter kundenes spesifikke behov og ønsker. Vi har et team av erfarne fagpersoner som er trent og kvalifisert til å utføre alle typer oppdrag innenfor vår bransje på en trygg og effektiv måte, ved hjelp av det beste og mest avanserte utstyret og verktøyene på markedet.

Vårt mål er å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder, og vi starter med å levere tjenester av høy kvalitet som oppfyller deres behov og forventninger. Vi har et rykte for å være pålitelige, profesjonelle og dedikerte til å levere tjenester av høy kvalitet.

Vårt tjenestetilbud inkluderer trefelling, stubbefresing, beskjæring, trepleie, tomterydding, flishogging og mer.

Trefelling er innebærer å fjerne trær på en trygg og kontrollert måte, ved hjelp av forskjellige teknikker som direkte felling eller seksjonert felling, avhengig av plassering og situasjon.

Trepleie handler om å ta vare på trærne for å sikre at de vokser godt og holder seg sunne, inkludert beskjæring av grener, trimming av trær, fjerning av syke eller døende trær, og sikring av at trærne får tilstrekkelig vann og næring.

Stubbefresing er en prosess som innebærer fjerning av stubber etter at et tre har blitt felt. Dette kan gjøres på forskjellige måter, inkludert å grave opp stubben manuelt eller bruke en spesialisert maskin, kjent som en stubbefreser. En stubbefreser er en maskin som er utstyrt med en kraftig roterende fres, som kan kutte stubben opp i mindre biter. Dette gjør at stubben kan fjernes helt fra bakken, og området kan brukes til andre formål.

Tomterydding er en prosess der et tomt område eller skogrydding ryddes for å gi plass til ny bebyggelse eller annet konstruksjonsarbeid. Dette inkluderer fjerning av trær, busker, kratt og annen vegetasjon for å forberede området for utvikling. Dette kan også innebære opprydding av søppel og avfall, samt utjevning av bakken for å skape et jevnt underlag for videre arbeid.

Linjerydding er en prosess som innebærer fjerning av trær og annen vegetasjon langs veier, jernbaner eller annen infrastruktur for å forbedre sikkerheten og synligheten. Dette kan også redusere risikoen for skader på infrastrukturen, for eksempel ved å hindre at trær faller på kraftledninger eller blokkerer veiene. Linjerydding kan også gjøres for å opprettholde optimal vekst av vegetasjonen rundt infrastrukturen, og sikre at det ikke vokser for tett og skaper farlige situasjoner.

Flishugging er prosessen med å kutte trær i mindre biter, som deretter kan brukes som ved eller flis. Dette kan være nyttig for å fjerne trær som er i veien, eller for å tilpasse skogområdet til ønsket bruk. Flishugging kan også bidra til å redusere risikoen for skogbranner og forbedre skogforvaltningen.

For å kunne gi deg en nøyaktig pris og oversikt over hva som må gjøres, tilbyr vi en gratis befaring. Dette gir oss også muligheten til å diskutere dine spesifikke behov og ønsker for prosjektet, og vurdere hvilken løsning som passer best for deg og din eiendom. Under befaringen vil vi nøye inspisere området og gi deg detaljert informasjon om kostnader og tidsrammer, slik at du kan ta en informert beslutning om du ønsker å gå videre med prosjektet.

Vi er opptatt av å sikre at du blir helt fornøyd med arbeidet vi utfører, og vår gratis befaring er en viktig del av denne prosessen. Vennligst ta kontakt med oss for å avtale en befaring slik at vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt.

Oslo TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert
Sorgenfrigata 36a
0365 Oslo
Telefon: 21 56 98 39

Phone: +47 21 56 98 39
Website: https://oslotreservice.no/

claimed

Lund, Frogner

Last updated:Mar 1, 2023

Oslo TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert Frogner

Reviews

Write a Review
Jun 14

Felte 2 furutrær som hadde blitt for store og var i veien for utsikten. De gjorder jobben sikkert og fort. Før de dro ryddet de opp og det eneste som var igjen var 2 stubber og noe sagflis :)

Categories

Construction and maintenance  Construction and maintenance Frogner